Lijek za ciste, miome, polipe na jajniku i maternici

Narodni domaći prirodni lijek za ciste, miome, polipe, vrat maternice

1. - svinjsku mast oprati 9 puta u vodi dok ne postane čisto bijela i svaku večer prije spavanja stavljati na pamučni uložak koji se premaže po cijelom ulošku i držati do ujutro. To je više za vanjsku primjenu, jer izvlači sve vezano za upale i ciste. Uz to mazanje piti Femisan A koji je baziran na prirodnim travama i koji ima za kupiti u ljekarnama.
Femisan A je za ciste na jajniku, miome, polipe na vratu maternice, te za sve benigne iscjedke.

Napomena: svinjsku mast čete pročistiti na sljedeći način - u jednu posudu stavite 1kg svinjske masti i u to dodajte vode dok ne potopi površinu masti. Potom procijedite smjesu na cijediljku koja je obložena sa gazom da uhvati mast i tako još osam puta! Drugi način je  staviti mast i vodu i tako miješati mast u loncu i odlijevati vodu te ponavljati postupak dok ne postane sniježno bijele boje.

2. - listove čuvarkuće (500 g) dobro oprati, listovi moraju biti svježi mesnati i zeleni. Kad se operu, samljeti ih na mašinu ili sjeckalicu, dobro ih usitniti, i pomiješati sa medom (1 kg), najbolje livadni med. Tu smjesu dobro izmješati i držati u teglici u hladnjaku te jesti 3 puta na dan  čajnu žlicu prije svakog obroka!

3. - u biljnoj ljekarni ili travara kupiti čaj od biljke koja se zove vrkuta i kuhati od toga čaj te paralelno sa tim napraviti sljedeću smjesu: 50dkg listova čuvarkuće samljeti na mašinu za meso i onda  procjediti kroz gazu a dobiveni sok pomiješati sa kilom meda. Tako ostaviti 7 dana na sobnoj temperaturi i onda staklenku spremiti u hladnjak i svako jutro na tašte uzeti jednu jušnu žlicu.

4. - U 1 litru rakije staviti peršin (list) nekih 200 gr, obavezno u tamnu bocu, ostaviti da ostoji 20 dana u mraku. Zatim procijediti i piti na tašte svako jutro 0,3 dcl. Kad popijete svu količinu  zagarantirano čišćenje od svih ženskih problema. No ne smijete piti ako sumnjate na trudnoću jer peršin može izazvati spontani pobačaj.